Urechelnita

Urechelnitele

Despre Urechelnita:


Specii: Sunt peste 2000 de specii diferite de urechelnițe.

Cum recunoști o urechelniță?


Din numeroasele ordine diferite de insecte, urechile sunt considerate a face parte din ordinele mai mici. Cei mai mulți oameni recunosc urechelnitele prin cleștii lor, care sunt conectate la abdomenul urechelnitei. Cu toate acestea, nu toate urechelnitele au cleștii iconici și, deși au aripi, urechelnitele rareori zboară.

Comportament:


Termenul urechelnita este de fapt rezultatul unei superstiții vechi, care spune că o urechelnita se va târî în interiorul urechii unei persoane și va începe să se hrănească. Din fericire, acest lucru nu este adevărat și urechelnitele nu caută urechile oamenilor. toate urechelnitele sunt omnivore.

Urechelnita este considerată a fi o insectă măcinată, dar, atunci când este cazul, poate zbura cu ușurință. Majoritatea urechelnitelor trăiesc sub frunze, vie, fructe . Este important ca proprietarii de case să știe că urechelnitele nu-și folosesc cleștii pentru a ataca oamenii. Cu toate acestea, dacă urechile sunt deranjate, există o șansă ca acestea să se prindă pe piele, ceea ce poate produce o priză ușoară. Forceps sau clești pe o urechechelnita de sex masculin sunt de obicei mai mari decât cleștii unei femele.